Adriatik Gashi zgjidhet kryetar i nëndegës së PDK-së në Halmstad të Suedisë

24 maj 11:34

Zgjerimi i Partisë Demokratike të Kosovës në mërgatë po vazhdon çdo ditë e më shumë.

Nën organizimin e Degës së PDK-së në Suedi, mbrëmë është themeluar nëndega e PDK-së në Halmstad.

Kryetar i nëndegës është zgjedhur Adriatik Gashi, ndërsa anëtarë të Kryesisë janë zgjedhur Ridvan Tmava, Ragip Kahrimani, Isuf Topilla, Ferat Meha, Halim Mujaj, Haki Koci, Alush Zairi, Xheladin Fetahu.

Dega e PDK-së në Suedi është vetëm në fillim të procesit të konsolidimit të saj, pasi që shumë shpejtë tani pritet edhe themelimi i nëndegëve të tjera, me qëllim fuqizimin dhe shtirjen e PDK-së në Suedi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Që kur u bënë pjesë e “Big Brother VIP” Dj…