Aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

11 qershor 18:14

Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë, Departamenti Special, kundër të pandehurit me inicialet H.H.

Prokuroria Speciale aktakuzën kundër të pandehurit me inicialet H.H., e ka ngritur për shkak të dyshimit se e ka kryer veprën penale “Organizimi dhe pjesëmarrja në grup terrorist” nga neni 143 paragrafi 2 të Kodit penal të Republikës së Kosovës.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kosova do të zhvillojë miqësoren e fundit në muajin qershor…