ALI AHMETI DHE FJALIMET E TIJ HISTORIKE

01 prill 2024 | 18:03

Ismet Sylejmani

Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar Ali Ahmeti, është njëri prej personaliteteve të mëdha të kombit që në jetën e Tij, ka mbajtur shumë fjalime!
Secili fjalim i Tij, është më i mirë se tjetri!
Në secilin fjalim Ai ka thënë diçka që nuk e kanë thënë të mëdhenjtë të tjerët para Tij!
Fjalimi i Tij në Gostivar, më 30 Mars 2024, në njërin prej Kuvendeve më të mëdha të Bashkimit Politik të Kombit, që ka arritur populli shqiptar, ishte perla e radhës, që ia ofroi historisë, retorika brilante e oratorit te famshëm Ali Ahmeti!

Prishtinë, 31 Mars 2024!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Heidi Baci ka arritur të shtypë në kohë butonin dhe…