Analistët: Interesi partiak po vendoset mbi atë shtetëror

06 qershor 2018 | 09:52

Braktisja e seancave parlamentare për aktivitete partiake nga zyrtarët e lartë shtetërorë është vlerësuar papërgjegjësi e madhe nga analistët politikë.

Imer Mushkolaj dhe Albert Krasniqi kanë thënë për gazetën “Epoka e re” se me këto veprime kryeparlamentari, kryeministri, deputetët dhe ministrat po e vendosin interesin partiak mbi atë shtetëror.

Njohësit e rrethanave politike kanë bërë me dije se braktisja e punës në Kuvend dhe mobilizimi i strukturave partiake siç po ndodh së fundi, mund të shihen edhe si përgatitje e partive politike për zgjedhje të reja parlamentare.

(Shkrimin e plotë mund ta lexoni numrin e sotëm të gazetës “Epoka e re”)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Takimi i javës që vjen mes presidentit amerikan, Donald Trump…