Angela “ruan modestinë” me gazetën New York Times

22 shtator 12:47

Angela Martini ka ardhur me një set provokativ të fotove të cilat ajo i ka postuar në Instagram.

Angela Martinit nuk i kanë munguar paraqitjet e saj nëpër revista të ndryshme prestigjioze, por si duket modelja ka një peng, pasi që dëshiron që për të te shkruan New York Times.

“Është koha të japim disa lajme të mira”, ka shkruar ajo, duke mos treguar më shumë.

Por, ajo që dihet është së pas gazetës Angela është e zhveshur dhe modestia e saj ruhet nga gazeta prestigjioze amerikane.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këshilli i Prindërve i Institucionit Parashkollor “Gëzimi Ynë” në Prishtinë…