Anulohet konkursi për pozitën e kryeshefit në ndërmarrjen ‘Trepça’

07 dhjetor 2023 | 13:30

Është anuluar konkursi për pozitën e kryeshefit ekzekutiv në ndërmarrjen “Trepça”, i cili ishte shpallur më 13 nëntor 2023.

Nga kjo ndërmarrje kanë bërë me dije se anulimi i këtij konkursi ka ardhur për shkak se nuk ka pasur një proces konkurrues dhe nuk është plotësuar kriteri që së paku katër kandidatë t’i plotësojnë kushtet.

trepca vendimi

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Organizata ndërkombëtare e policisë, e njohur si Interpol, ka lëshuar…