Balija: Kriptovaluta është eufori e qytetarëve të Kosovës

28 dhjetor 2017 | 21:31

Kriptovaluta nuk është asgjë tjetër veçse eufori aktuale e qytetarëve dhe interesant për momentin. Duke qenë se është edhe anonime, po ashtu termi ‘valutë’ është e ekzagjeruar. Kështu ka thënë drejtori i Shoqatës së Bankave të Kosovës, Petrit Balija.

“Mendoj se si term ‘valutë’ është e zgjeruar. Është mjet i tregtueshëm në internet. Po krijon vlerë si shkak i një euforie. Është vlerë artificiale dhe e fuqizuar me eufori të popullatës, qytetarëve. Si në Kosovë ashtu edhe në shumë vende tjera e kanë të njohur vetëm një valutë. Nuk njihet si valutë por si mjet i tregtueshëm në internet”, ka thënë ai në “Rubikon”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i grupit parlamentar të Nismës për Kosovën, Bilall Sherifi…