Banorët e Marecit tubohen për t’u njoftuar mes vete (VIDEO)

07 gusht 21:04

Në fshatin Marec të komunës së Prishtinës, ata që kanë lidhje me ketë fshat u mblodhën të gjithë së bashku. Sipas organizatorëve, ky organizim është bërë për ti bashkuar të gjithë mërgimtarët dhe që të njoftohen në mes vete.

Bashkatdhetarët e mirëpriten një tubim të tillë.

Sipas organizatorëve ky manifestim do të bëhet edhe në vitet e ardhshme dhe që do të shndërrohet në atë tradicionale.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Më shumë se 100 komuna në Francë nuk kanë më…