BASHKË ME ALI AHMETIN NDERUAM AXHEN OSMAN ZHITIA

03 korrik 20:24

Ismet Sylejmani

Bashkë me Udhëheqësin e popullit shqiptar Ali Ahmeti, njërin prej shokëve e bashkëveprimtarëve më të afërt të Heroit të Kombit Afrim Zhitia dhe Zv. Ministrin e Punëve të Brendshme të Maqedonisë së Veriut Nazim Bushi, të shoqëruar edhe nga Naim Zhitia, nderuam në fsh. Llugë në dyvjetorin e ndarjes nga jeta, te varri ku pushon trupi i pajetë i Axhes Osman Zhitia!

Varri i Axhës Osman është unikal në tërë hapsirën e tokës shqiptare!

Babai është varrosur në varrin e të birit të Tij!

Eshtrat e Axhës Osman Zhitia pushojnë në varrin ku kanë qendruar eshtrat e djalit të Tij Heroit të Kombit Afrim Zhitia për afër dy dekada!

Ali Ahmeti e mbajti një fjalë të shkurtër pranë varrit të Axhës Osman!

“…Vetëm nëpër legjenda mund njerëzit të degjojnë për diçka të tillë!
Kjo nuk është legjendë, kjo është e vërtetë!
Këtu është Afrimi, këtu është Xha Osmani!
Xha Osmani është në varrin e Afrimit!
Afrimi prehet në varrezat e Dëshmorëve të Kombit…”!

Lavdi Axhës Osman Zhitia!

Prishtinë, 2 Korrik 2022!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shpyllëzimi në Amazonën braziliane arriti një maksimum historik në gjysmën…