Bashkëveprimtarët vizitojnë familjen e Nasim Haradinajt dhe Hysni Gucatit

21 maj 09:25

Veprimtari i qështjes kombëtare dhe ish i burgosuri politik, Bardhyl Mahmuti, i shoqëruar me veprimtarë tjerë Agush Bujën, Adnan Asllanin, Bekim Makollin, Merita Makollin dhe Fatmir Arifin kanë vizituar familjen Haradinaj dhe Gucati.

Njoftimin e ka bërë publik Mahmuti në llogarinë e vet në “Facebook”:

“Turpi i mbuloftë ata që në emër të popullit dënojnë luftëtarët e lirisë!

Për popullin shiptar, ata janë heronj të gjallë dhe tërësisht të pafajshëm!”, ka shkruar Mahmuti.

Njoftimi i plotë i tij:

Për të ndarë dhembjen që na shkaktoi dënimi i padrejtë i Nasim Haradinajt dhe Hysni Gucatit, së bashku me Agush Bujën, Adnan Asllanin, Bekim Makollin, Merita Makollin dhe Fatmir Arifin vizituam familjen Haradinaj dhe Gucati.

Turpi i mbuloftë ata që në emër të popullit dënojnë luftëtarët e lirisë!

Për popullin shiptar, ata janë heronj të gjallë dhe tërësisht të pafajshëm!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kina po rrit në heshtje blerjen e naftës nga Rusia…