Betohet kryetari i ri i Leposaviqit, Lulzim Hetemi

25 maj 2023 | 13:44

Është betuar kryetari i ri i Komunës së Leposaviqit, Lulëzim Hetemi.

Ai ka qenë kandidat i Lëvizjes Vetëvendosje në zgjedhjet e 23 prillit, që janë mbajtur në katër  komunat e veriut e Kosovës.

Hetemi është betuar në shkollën “Kadri Bistrica” në Bistricë.

Hetemi është kandidati i fundit që po betohet, pasi Atiqi, Zeqiri dhe Peci tashmë kanë kryer procedurat e betimit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Agensa Bushi shpalle te pavlefshme diplomen e SH.M.L. "Dardania" Hani…