Botërori i Rusisë, kompeticioni më “fair-play” në 40 vite

13 korrik 2018 | 11:45

Botërori i Rusisë ka rezultuar turneu më “fair-play” në 40 vitet e fundit.

Deri tani janë ndëshkuar me kartonë të kuq vetëm 4 futbollistë. Në Brazil e Afrikën e Jugut u shënuan respektivisht 10 dhe 17 kartonë të kuq.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në rajonin e Prishtinës, Gjilanit dhe Gjakovës në 24 orët…