Braktis dasmën për ta shpëtuar të riun që po mbytej

10 gusht 10:39

Nuk është menduar dy herë Zac Edwards, 32-vjeçar, teksa ka ndërprerë shërbimin fotografik martesor në plazh për t’u hedhur në ujë dhe për të shpëtuar një 18-vjeçar i cili rrezikonte të mbytej.

Dhëndri hero, punonjës në rojën bregdetare të ShBA-së, sapo ishte martuar me Cindyn, 32 vjeçe, e cila mbështeti gjestin e bashkëshortit. Ngjarja ka ndodhur në Alabama.

Lajme të sponsorizuara