BRENDA SELISË HEROINË TË BDI-së!

28 mars 22:14

Ismet Sylejmani

Me ilegalin sypatrembur dhe njërin prej drejtuesve të mëdhenj të LPK-së!
Me njërin prej themeluesve të Tri Ushtrive Çlirimtare!

Me themeluesin e liderin karizmatik dhe shpirtëror të BDI-së!
Me politikëkrijuesin dhe strategun liridashës e progresiv të së ardhmës së ndritur euroamerikane të Kombit tonë!
Me Udhëheqësin e madh të popullit shqiptar!

Me shokun e bashkëveprimtarin Ali Ahmeti!

Tetovë, 28 Mars 2023

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një sallë dasmash në Pejë ishte cak i hajdutëve të…