Certifikohen kursantët për liderë të avancuar dhe policë të forcës

04 mars 2019 | 17:00

Në mjediset e Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes në Ferizaj u mbajt ceremonia e certifikimit të pjesëtarëve të FSK-së, të cilët përfunduan kursin për liderë të avancuar dhe kursin për policë të forcës.

Pjesëmarrës në kursin e avancuar të liderit ishin pjesëtarë nga të gjitha njësitet e FSK-së, ndërsa kursi i policisë së forcës u mbajt për pjesëtarët më të rijnë të PFSK-së.

Fotografia e Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës

Fotografia e Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancë të jashtëzakonshme të…