Comodita në panairin M.O.W. po shijon takimet me biznese për mundësi shkëmbimi eksperiencash, rrjetëzimi dhe bashkëpunimi

19 shtator 16:48

M.O.W. bashkon industrinë e tekstilit nga e gjithë bota, ku prodhuesit kombëtarë e ndërkombëtarë shkëmbejnë trendet, format dhe ngjyrat e fundit të industrisë së mobileve dhe tekstilit.

Qendra e ekspozitës Bad Salzuflen në Gjermani ofron një mjedis të përshtatshëm për ngjarje të drejtpërdrejta që janë sa të këndshme, aq edhe të suksesshme.

Takimi i industrisë evropiane dhe jo vetëm, në panairin ndërkombëtar M.O.W ka filluar nga dt.18 Shtator dhe do të përfundoj më 22 Shtator. Si ekspozues në këtë panair, kompania Ventius International apo siq njihet Comodita është paraqitur në mënyrën më dinjitoze me një gamë të gjerë produktesh, me koleksionet e fundit nga kategoria e gjumit si, dyshekë, mbishtresa dysheku dhe jastëkë, të prodhuara me teknologjinë më moderne.

Cilësia e produkteve, teknika e përdorur e zhvillimit të tyre si 100% material i riciklueshëm deri tek sistemimi i produkteve dhe rekuizitave në 180 metra katror shtand, paraqitja vizuele dhe inkuadrimi  i teknologjisë më të përparuar i japin formë dhe paraqitje atraktive punës së gjatë të stafit të Comodita Home.

“Pjesëmarrja e Comodita Home në panairin M.O.W si lojtar permanent në tregun global ka fokus paraqitjen e gamës tonë prodhuese, zgjerimin e bashkëpunimeve në Evropë dhe më gjerë. Me pjesëmarrjen e ekspozuesve nga e gjithë bota dhe me paraqitjen e produkteve inovative është forcuar edhe më shumë rëndësia e brendit tonë prodhues “thotë drejtori i Comodita Home, z. Eroll Shabi.

Ndërkaq, përfaqësuesit e shitjes nga Comodita theksojnë se vetëm gjatë 2 ditëve të para numri i vizitorëve ka qenë tepër i madh duke shprehur interesim për bashkëpunim. Vlen të theksohet se janë zhvilluar 12 takime si më të rëndësishmet, të cilat priten që shumë shpejt të konkretizohen me kontrata.

Më shumë se 500 ekspozues të të gjitha formateve të shitjes së mobileve, të palëvizshme dhe online, për të gjithë të pjesëmarrësit M.O.W., jo vetëm që ofron një ngjarje panairi, por gjithashtu i ofron industrisë zgjidhje dhe impulse afër tregut.

Për organizatorët e panairit tashmë është e parashikueshme që M.O.W. 2022 do të jetë një panair i fortë, i rëndësishëm, me tendencë që tërheq vizitorë nga të gjitha format e marketingut të mobileve. Ashtu si vitin e kaluar, ata presin që rreth 40 për qind e vizitorëve të vijnë nga jashtë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës Isa Mustafa, ka thënë…