Deputetët votojnë për importimin e veturave më të vjetra se 10 vite

12 korrik 11:24

Kuvendi i Kosovës ka votuar në parim i Projektligjit nr. 06/L-064 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 05/L-132 për automjete.

Në favor të këtij projektligji kanë votuar 37 deputetë 11 kundër dhe 13 kanë abstenuar.

Ndryshimi i këtij ligji i cili ka të bëjë me importimin e veturave më të vjetra se 10 vjet është iniciuar nga deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Për muajin korrik priten dy evenimente të ashtuquajtura optik-astronomik. Të…