Deri në 3 000 euro gjoba për “hajdutët” e rërës në Sardenjë

10 gusht 10:39

Autoritetet në Sardenja po ashpërsojnë qëndrimin ndaj turistëve që vjedhin rërë nga plazhet e kristalta të ishullit si suvenir, e po vendosin gjoba që shkojnë deri në 3 000 euro.

Sardenja, që është shumë e frekuentuar nga vizitorë të pasur, ka kilometra plazhe të bukura dhe 28 prej tyre kanë fituar statusin e “flamurit blu” për sa i takon pastërtisë.

Lajme të sponsorizuara