Dështon rezoluta e LDK-së dhe LV-së për mosliberalizimin e vizave

06 dhjetor 2018 | 10:51

Në seancën e sotme parlamentare është hedhur në votim rezoluta e propozuar nga LDK-ja dhe LV-ja, e dalë nga seanca e jashtëzakonshme në lidhje me mosliberalizmin e vizave.

Në sallë ishin prezentë 70 deputetë, ku kanë votuar 42 prej tyre. 

40 ishin “për” një “kundër” dhe një ka abstenuar.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas lajmit se liberalizimi i vizave mund të shtyhet deri…