DORA E UDHËHEQËSIT ALI AHMETI

19 tetor 2022 | 12:53

Dora e Udhëheqësit largpamës e të vendosur,
Dora e Udhëheqësit të urtë e fjalëpak,
Dora e Udhëheqësit, që ka nënshkruar themelimin e tri Ushtrive Çlirimtare për Kosovë, Luginë të Preshevës dhe për Maqedoni të Veriut,
Mendja që komandon me dorën e gjallë dhe historike, din saktë çfarë duhet bërë, ku duhet udhëzuar, çka duhet nënshkruar dhe ku duhet shkuar!
Pasardhës i denjë i të mëdhenjëve të lavdishëm e të pavdekshëm të Kombit!…

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 18 Tetor 2022!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) ka kërkuar nga Qeveria…