Drejtori i policisë viziton Akademinë e Kosovës për Siguri Publike në Vushtrri

04 mars 2019 | 16:20

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës (PK), Rashit Qalaj, së bashku me drejtorin e përgjithshëm të Shërbimit Korrektues, Nehat Thaqi, realizuan një vizitë në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike në Vushtrri (AKSP).

Gjatë kësaj vizite të njëjtit u priten në takim zyrtar nga drejtori i AKSP-së, Ismail Smakiqi, me të cilin diskutuan çështje të ndryshme me interes të ndërsjellët, si dhe për trajnimin të cilin po e ndjekin gjenerata e 54-të e kadetëve të rinj.

Fotografia e Kosovo Police

Kadetët e kësaj gjenerate drejtori Qalaj i inspektoi në paradën e mëngjesit si dhe iu drejtua atyre me një fjalë rasti, duke i inkurajuar ata që të japin maksimumin e tyre, të tregojnë angazhim, përkushtim dhe disiplinë të lartë gjatë trajnimit, për të arritur rezultate sa më pozitive si në anën profesionale, e po ashtu edhe në atë të shkathtësive fizike.

Fotografia e Kosovo Police

Synimi i institucioneve mbetet implementimi i programeve dhe trajnimeve të dizajnuara në bazë të standardeve më të larta ndërkombëtare për të drejtat e njeriut dhe sundimit të ligjit, në mënyrë që të arrihet profesionalizëm më i lartë në shërbim të vendit dhe qytetarëve.

Fotografia e Kosovo Police

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Isa Mustafa, ka…