E konfirmuar: Rrustem Mustafa ftohet në Hagë

06 dhjetor 20:30

Rrustem Mustafa, i njohur në luftën e fundit në Kosovë si komandant Remi, është i ftuari i parë për tu intervistuar në Gjykatën Speciale.

Këtë e ka konfirmuar avokati i Rrustem Mustafës, Arianit Koci, ndërsa ka theksuar se klienti i tij do të jetë pjesë e këtij procesi në Hagë më 14 janar të vitit 2019.

“Me autorizimin e klientit tim z. Rrustem Mustafa, ju njoftoj se z. Mustafa ka pranuar një ftesë që mërkurën datën 14 janar 2019, të paraqitet pranë Zyrës së Prokurorit të Specializuar të Kosovës (ZPS) në Hagë.  Kjo është ftesë për intervistim.  Z. Mustafa do të paraqitet vullnetarisht dhe është i gatshëm të sqarojë çdo rrethanë të cilën ZPS është duke e hetuar. Kjo është e gjitha për çfarë kemi njohuri tani për tani, dhe me mirësjellje kërkoj nga gazetarët që të mos e kontaktojnë z. Mustafa rreth kësaj çështjeje”, ka shkruar Koci në llogarinë e vet në “Facebook”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, pas Shteteve të…