E lodhur me pyetjen se kur do të martohet, studentja 32 vjeçe martohet me veten

11 tetor 11:37

Një vajzë beqare e lodhur nga pyetja e shpeshtë se kur do të martohet, ka bërë që ajo të ndërmarrë një veprim të pazakontë, të martohet me veten.

Studentja e Oksfordit, Lulu Jemimah, 32 vjeçe, ishte ngopur nga “fjalimet” që ia mbanin familjarët lidhur me rëndësinë e martesës dhe gjetjes së mashkullit të ëndrrave.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Autoritetet amerikane dhe meksikane kanë zbuluar një tunel të sofistikuar,…