E mira Drenushë..

27 nëntor 15:54

Gjithmonë do të të kujtojmë si: edukatore brezash, mike të çmuar, të urtë, fisnike, të dashur, të mahnitshme, të sjellshme, të arsimuar, të guximshme, të fjalës, të punës, …personalitet me virtyte të larta njerëzore, do të të mbajmë mend prore si margaritar të çmuar dhe të nderuar.
Do të na mungosh përjetësisht!
Shpirti yt, prehje e përjetshme e dashura jonë!

 

(Shkolla “Rilindja” Trestenik-Lutogllavë)

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Arsenal është rikthyer tek fitorja pas humbjes herën e fundit…