Edhe 3 festivale të tjera  për dokumentarin: ‘Mbijetesa dhe shkolla'(‘Survival and school’)…

09 shtator 12:34

International Adana Golden Boll Film Festival edicioni i 28-të, që do të mbahet nga 13-19 Shtator në Adana të Truqisë Sama International Film Festival, edicioni i 12-të, që do të mbahet nga 25-29 Nëntor, në Stokholm të Suedisë!

Macau international short Film Festival edicioni i 12-të, që do të mbahet nga 2-9 Dhjetor në Macau

Deri me tani:”Mbijetesa dhe shkolla”, është selektuar në 21 festivale dhe ka fituar 11 çmime!

Sionpsisi

“Mbijetesa dhe shkolla”është një histori e bukur për kohët e këqija dhe të liga. Një oazë paqeje në kohën e luftës. Një shkollë najloni e ndërtuar në malet e Berishës (Kosova) që kishte mbledhur rreth 200 nxënës të fshatrave përreth.

Fati i njerëzve të kohëssë njëzetvjeçarit në rrethana mjaft të ndryshme zbulon më të mirën, fatin gri të njeriut.

Ekipi I filmit

Producent dhe skenari: Nuhi Bytyçi

Regjisor: Ilir Kabashi

DOP: Bekim Qyqalla

Muzika: Shkodran Tolaj

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "https://flfreeay.com/festivals Congratulations! IWIVAL HOOL FESTIVAL Survival and school Finalist International Adana Golden Boll Film Festival You've received yet another selection on FilmFreeway! We're so happy for you and all your success. Keep up the amazing work! Share this amazing news! Share f Post"

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "OFFICIAL SELECTION International Adana Golden Boll Film Festival 2021"

Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona dhe teksti që thotë "Film Festival Search FilmFr... https:/flmfreeway.com/festivals Congratulations! SURVIVAL DS HOOL Survival and school SAMA International Film Festival Quarter- Finalist You've received yet another selection on FilmFreeway! We're so happy for you and all your success. Keep up the amazing work! Share this amazing news! Share Post"

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut ka reaguar pas…