Emergjenca: 558 raste për tri ditë

28 janar 10:03

Klinika e Emergjente e QKUK-së, për tre ditë ka ofruar  558 shërbime shëndetësore për pacientë.  

Sipas raporteve nga kjo klinikë, 93 raste janë trajtuar në dhomën e reanimimit (dhoma e kujdesit të avancuar emergjent)104 raste kirurgjike,119 në dhomën e ortopedisë dhe 215 raste tek dhoma internistike.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“Një marrëveshje mes Kosovës dhe Serbisë është e mundur këtë…