Fiorentina Steak House, shtëpia e mishit më të mirë në vend

22 prill 2019 | 13:12

Artikull i sponzorizuar

“Fiorentina Steak House”, njihet për mish me shije, kualitet dhe cilësi të lartë. Ky restorant është vendi që mbledh gurmanët e mishit, ndërsa adhuruesit e stejkut amerikan e shuajnë urinë vetëm në këtë vend.

Meny-ja e larmishme e këtij restoranti është e gërshetuar me recetat unike nga gjyshet tona dhe e pasuruar me receta speciale të stejkut alla njujorkez.

Të gjitha janë të përgatitura nga produkte e zgjedhura me shumë përkushtim nga vetë  shefi i kuzhinës, duke u kujdesur në përzgjedhje të produkteve vendore dhe organike, që njëkohësisht ndihmon fermerët në zhvillimin dhe rritjen e fermave të tyre.

Mishi vjen nga gjedhet e viseve malore të Kosovës, kalon në thertoret më të mira të vendit, ku bëhet zgjedhja e mishit të veçantë dhe pastaj vendoset në kutitë “Dry-aged steka” të restorantit.

Në “Fiorentina Steak House”, mishi kalon në disa makineri të cilat janë adekuate vetëm për stejk, për t’u kompletuar kështu pjata e pasuruar me mish vendor, djathëra të cilësisë më të lartë që vijnë bjeshkët e Rugovës  dhe Sharrit si dhe nga vendet jugore të Shqipërisë. Ndërsa sallatat e ndryshme pranverore vijnë të freskëta nga bahçet e fshatrave të vendit.

Dhe në fund, gjithçka kompletohet me një gotë verë nën shoqërinë e njerëzve tuaj më të dashur.

Për të shijuar këtë shumëllojshmëri të vlerave, ju mirëpret stafi i “Fiorentina Steak House”, që ndodhet në qendër të Prishtinës, në objektin e Rilindjes.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i opozitës shqiptare, Lulzim Basha, ka mblodhi paraditen e…