Formohet komisioni i përkohshëm për verifikimin e mandatave të deputetëve të zgjedhur

22 mars 10:58

Është formuar komisioni i përkohshëm për verifikimin e mandatave të deputetëve të zgjedhur, në seancën konstitutive të legjislaturës së tetë.

Ky komision do të përbëhet nga një anëtar nga secili grup parlamentar.

Kuvendi ka shkuar në pauzë për 20 minuta.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje dhe kandidati për kryeministër, Albin Kurti,…