Gashi merr pjesë në debatin për reformën e administratës publike

12 qershor 15:42

Kryetari i Komunës së Kastriotit, njëherësh nënkryetar i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Xhafer Gashi, ka marrë pjesë të martën në debatin e organizuar me kryetarët e komunave dhe me ministrin e Administratës Publike (MAP), Mahir Yagcilar.

Në këtë debat është diskutuar për pakon e reformës së administratës dhe Projektligjin për pagat në Republikën e Kosovës.

Këshilli i kryetarëve në Asociacionin e Komunave të Kosovës kanë propozuar disa rekomandime në lidhje me pagat.

Përveç përmirësimit dhe nivelizimit të pagave ky plotësim-ndryshim i këtij projektligji kufizon të gjithë zyrtarët që të bartin nga dy funksione në institucionet publike si në nivelin qendror ashtu edhe në nivelin lokal.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB) në Komunën e…