Hoxhaj jep raport për pasojat e reshjeve të fundit në lagjet e komuniteteve joshumicë në Gjakovë

25 janar 13:42

Është mbajtur të hënën mbledhja e radhës e Komitetit për Komunitete në Komunën e Gjakovës.

Nga përfaqësuesit e Zyrës Komunale për Komunitete është prezantuar raporti mujor i aktiviteteve të kësaj zyre, ndërsa nga ana e drejtorit të Drejtorisë për Emergjenca, Vehat Hoxhaj, është raportuar për situatën e krijuar në lagjet e komuniteteve joshumicë si pasojë e reshjeve atmosferike javë më parë.

Në këtë takim gjithashtu është shqyrtuar dhe miratuar edhe plani i punës së këtij komiteti për vitin 2021.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri në detyrë i Kosovës, Avdullah Hoti, është tifoz i…