Hoxhallarët dhe priftërinjtë e Klinës luajnë futboll

27 dhjetor 2017 | 15:27

Këta klerikë fetarë takohen çdo vit në prag të Krishtlindjes për të luajtur futboll.

Kjo traditë e filluar që nga viti 2003, në qytetin e Klinës bëhet për të dëshmuar tolerancën fetare mes tri besimeve fetare, atij islam, katolik dhe ortodoks.

Imamët dhe priftërinjtë i kanë thënë “Radios Evropa e Lirë” se përveç se luajnë futboll së bashku, ata po ashtu vizitojnë njëri-tjetrin gjatë festave fetare.

Krishtlindja në Klinë

Për nder të festës së Krishtlindjes, hoxhallarët dhe priftërinjtë e Klinës u takuan për të luajtur futboll.

Posted by Jo në emrin tim on Mittwoch, 27. Dezember 2017

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të gjithë zëvendësministrat e Aleancës për Shqiptarët (ASh) sot dhe…