Inspektorët komunalë në Mitrovicë kontrollojnë gjërat ushqimore në markete

25 janar 13:36

Pas ankesave të shumta nga qytetarët, Drejtoria e Inspeksionit në Mitrovicë ka nisur aksionin në marketet e mëdha dhe te pemëshitësit për largimin e gështenjave nga tregu pasi që inspektorët komunalë me rastin e inspektimit në ato markete kanë vërtetuar që pjesa dërrmuese e gështenjave ishin të mykura dhe të krimbura, të cilat i kanë larguar pronarët e dyqaneve.

Lidhur me këtë, drejtori i Inspeksionit, Fidan Ademi, ka falënderuar qytetarët për besimin dhe bashkëpunimin e mirë me institucionet gjegjëse, duke siguruar kështu që shëndeti i qytetarëve të jetë kryesor për të gjithë ne.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Atletico Madrid, Enrique Cerezo e ka lavdëruar sulmuesin…