‘ISP Broadcast’ shpërndanë 500 dhurata për fëmijë në Malishevë

28 dhjetor 13:21

Kompania që ofron shërbime të internetit dhe kabllovikut “ISP Broadcast” me seli në Malishevë, me pronar Qëndrim Kryeziun, ka shpërndarë 500 dhurata për fëmijë.

Këtë donacion, kompania e ka shpërndarë përmes Komunës së Malishevë, përkatësisht Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale.

Nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, e ka falënderuar kompaninë “ISP Broadcast” për këtë donacion për festat e fundvitit.

“ISP Broadcast” ka zgjedhur që dhuratat të shpërndahen përmes Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, me qëllim që dhuratat të shpërndahen për fëmijët e veteranëve të UÇK-së, të cilët kanë vdekur pas luftës, për fëmijët e nënave vetushqyese, pastaj për Handikos në Malishevë, shoqatën e verbërve dhe fëmijë të familjeve tjera në nevojë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Familja Kardashian shquhet tashmë për arritjet e suksesshme dhe pasurinë…