Ja ku duhet të aplikoni për 100 euro

19 prill 08:37

Qeveria e Republikës së Kosovës javë më parë ka marrë vendim që t’i mbështesë punonjësit e sektorit publik, privat dhe studentët me nga njëqind euro për muajin prill.

Dje kemi raportuar se këto njëqind euro punonjësve të sektorit publik do t’u dalin në xhirollogari në këtë javë.

Punëtorët e sektorit privat për këto njëqind euro do të aplikojnë në uebaqen zyrtare të ATK-së: https://www.atk-ks.org/, kurse studentët në:

Link: https://ekosova.rks-gov.net/

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti sot pritet të…