Jeto më lirë me Petrol Company!

19 tetor 12:28

Kompania më e njohur në vend për cilësi të derivateve  dhe çmime më të lira në  treg Petrol  Company vjen me ofertën e radhës për klientët e saj besnikë si dhe për të gjithë ata që mendojnë t’i bashkohen shtëpisë së madhe Petrol Company .

Ky fundvit do të jetë befasues për të gjithë klientët, do te ketë shumë shpërblime, shumë dhurata ashtu siç ju ka premtuar. Përfito nga oferta e radhës në Petrol Company, anëtarësohu dhe merr bonus kartelë dhe përfito shumë zbritje dhe shpërblime!

– Çdo i 200-t’i anëtarësues do të jetë fitues i një smartphon,

– Çdo anëtarësues i ri do të përfitoj 10 pikë me automatizëm,

– Çdo muaj së paku një artikull deri në 30% zbritje për veturën tuaj për të gjithë anëtarësuesit.

– Si dhe për çdo euro të shpenzuar në pompë, restaurant ose market ju fitoni një pikë, ku për çdo pikë ju fitoni 1 cent…

Oferta vlen për të gjitha pikat e Petrol Company, e të cilat janë mbi 30 pika në gjithë Kosovën.

Petrol Company së shpejti për herë të parë në Kosovë do të sjellë brendin e ri të restauranteve BeHappy, një restaurant më ndryshe nga të tjerët me një ambient  modern, relaksues dhe me një shumëllojshmëri të ushqimeve dhe shije unike të tyre.  Të gjitha këto dhe shumëçka tjetër mbetët të na vizitoni dhe të bindeni që këto e bëjnë më të veçantë restaurantin BeHappy!

 Jeto më lirë me Petrol Company!

Petrol Company vjen me ofertë marramendëse

RISI.. RISI..Kompania më e njohur në vend për cilësi të derivateve dhe çmime më të lira në treg Petrol Company vjen me ofertën e radhës për klientet e saj besnikë si dhe për të gjithë ata që mendojnë t’i bashkohen shtëpisë së madhe Petrol Company .Ky fundvit do të jetë befasues për të gjithë klientet, do te ketë shumë shperblime, shumë dhurata ashtu siç ju ka premtuar. Përfito nga oferta e radhës në Petrol Company, antarësohu dhe merrë bonus kartelë dhe përfito shumë zbritje dhe shpërblime!- Çdo i 200-ti antarësues do të jetë fitues i një smartphon,- Çdo antarësues i ri do të përfitoj 10 pikë me automatizëm,- Çdo muaj së paku një artikull deri në 30% zbritje për veturën tuaj për të gjithë antarësuesit.- Si dhe për cdo euro të shpenzuar në pomp, restaurant ose market ju fitoni një pikë, ku për çdo pikë ju fitoni 1 cent… Oferta vlen për të gjitha pikat e Petrol Company, mbi 30 pika në gjithë Kosovën.Petrol Company së shpejti për herë të parë në Kosovë do të sjellë brendin e ri të restaurantëve BeHappy, një restaurant më ndryshe nga të tjerët me një ambient modern, relaksues dhe me një shumëllojshmëri të ushqimëve dhe shije unike të tyre. Të gjitha këto dhe shumëçka tjetër mbetët të na vizitoni dhe të bindeni që këto e bëjnë më të veçantë restaurantin BeHappy! Jeto më lirë me Petrol Company!

Gepostet von Petrol Company am Freitag, 19. Oktober 2018

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi, duke…