KERKESË

09 nëntor 23:08

Në kuadër të shënimit të 40 vjetorit të bashkimit politik të organizatave patriotike shqiptare- krijimit të LPK-së, i bëjmë ftesë Shoqrisë Lëvizja, që propozimin e Klubit Politik “Afrim Zhitia”, ta marrë në konsideratë dhe në shtëpinë e Udhëheqësit Organizativ e Politik të LPK-së, Heroit të Kombit Afrim Zhitia, në fshatin Llugë, ti vendosin pllakat e OMLK, LPK, Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës- UÇK, UÇPMB dhe Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare-UÇK.

Kryetari i Klubit Politik “Afrim Zhitia”
Ragip Shala,
Prishtinë, 09.11.2022.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti me anë të një video…