Kërpudha që të mbytë vetëm me një të prekur

08 tetor 11:11

Një kërpudhë e rrallë që gjendet në Azi dhe në veri të Australisë është aq vdekjeprurëse sa mund ta helmojë njeriun vetëm me një të prekur.

Vetëm po të preket kjo kërpudhë e depërton helmin nën lëkurë dhe shumë shpejt viktima do të ketë rënie flokësh, dëmtime në tru, rënie të lëkurës dhe simptoma të tjera të tmerrshme që mund të çojnë në vdekje.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryesuesja e Misionit vëzhgues të BE-së në zgjedhjet e parakohshme,…