Këtu mund ta gjeni qendrën tuaj të votimit

17 tetor 07:53

Gjetjen e qendrës suaj të votimit për zgjedhjet e sotme lokale, mund ta bëni duke klikuar mbi këtë LINK, i cili është vënë në dispozicion nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Zgjedhjet e sotme, do të mbahen në 38-të komunat e vendit, e në të cilat do të votohet për kryetarin dhe asamblistët komunal.

Në këtë LINKnë momentin që shkruhet numri personal i letërnjoftimit, me automatizëm dalin të gjitha të dhënat për vendvotimin e secilit qytetar me të drejtë vote në Kosovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Federata e Paqës Universale në Kosovë ka dalë me apel…