Klubi i Biznesit të Kosovës takohet me zyrtarët e Çështjeve Komerciale dhe Biznesit në Departamentin e Shtetit

11 qershor 2024 | 19:24

Klubi i Biznesit të Kosovës përmes një njoftimi për media kanë bërë të ditur për një takim të rëndësishëm që kanë pasur sot me Zyrën e Çështjeve Komerciale dhe të Biznesit në Departamentin e Shtetit në Washington.

Në njoftim thuhet se janë fokusuar në forcimin e lidhjeve ekonomike në mes të Kosovës dhe SHBA-së, duke eksploruar mundësitë për rritjen e tregtisë dhe investimeve.

Njoftimi i plotë i Klubit të Biznesit:

Sot, delegacioni i Klubit të Biznesit të Kosovës pati një takim produktiv me Zyrën e Çështjeve Komerciale dhe të Biznesit në Departamentin e Shtetit.
Ne u fokusuam në forcimin e lidhjeve ekonomike midis Kosovës dhe Shteteve të Bashkuara, duke eksploruar mundësitë për rritjen e tregtisë dhe investimeve.

Diskutimet tona theksuan rëndësinë e krijimit të partneriteteve që shfrytëzojnë fuqitë e të dyja ekonomive tona. Ne eksploruam rrugët për bashkëpunim në sektorë të ndryshëm.

Ky takim nënvizoi rolin kritik të mbështetjes së SHBA-së në nxitjen e rritjes ekonomike dhe inovacionit në Kosovë. Jemi të entuziazmuar për potencialin e ndërmarrjeve dhe investimeve të reja të përbashkëta që do të sjellin përfitime për të dy vendet tona.

Një falënderim i madh për Zyrën e Çështjeve Komerciale dhe të Biznesit për mbështetjen dhe përkushtimin e tyre të vazhdueshëm për përmirësimin e marrëdhënieve ekonomike SHBA-Kosovë.
Së bashku, mund të arrijmë gjëra të mëdha!

Today, the delegation of the Business Club of Kosovo had a productive meeting with the Office of Commercial and Business Affairs at the Department of State.
We focused on strengthening economic ties between Kosovo and the United States and exploring opportunities for increased trade and investment.

Our discussions highlighted the importance of creating partnerships that leverage the strengths of both our economies. We explored avenues for cooperation in various sectors.

This meeting underscored the critical role of US support in fostering economic growth and innovation in Kosovo. We are excited about the potential for new joint ventures and investments that will benefit both our countries.

A big thank to the Office of Commercial and Business Affairs for their continued support and commitment to improving US-Kosovo economic relations.
Together, we can achieve great things!

#TheBusinessClub #kosovous #EconomicPartnership #BusinessGrowth #Innovation #Trade

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Prof. Dr. Sabile Keçmezi-Basha (Hanëmshahe Ilazi, “Asim Luzha, Misionar i…