Komandanti i KFOR-it viziton manastirin e Deçanit

01 nëntor 13:39

Komandanti i KFOR-it, gjeneralmajor Angelo Michele Ristuccia, ka vizituar manastirin e Deçanit.

Gjatë takimit me Sava Janjiq, gjeneralmajor Ristuccia, ka theksuar përkushtimin e KFOR-it për të mbështetur paqen, bashkëpunimin dhe përparimin për të gjithë njerëzit që jetojnë në Kosovë, siç është përshkruar në Rezolutën 1244 e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara të vitit 1999.

Gjithashtu, komandanti i KFOR-it, ka theksuar rëndësinë e të gjitha bashkësive fetare në promovimin e paqes, tolerancës dhe respektit reciprok.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Golat e bukur janë përditshmëri në botën e futbollit. Por,…