Komisioni Hetimor për rezervat shtetërore nuk arrin ta miratojë planin e punës

04 dhjetor 2023 | 15:39

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procedurat për furnizimin dhe menaxhimin me rezervat shtetërore nuk ka arritur të miratojë planin e punës, në mbledhjen e sotme.

Shkak për këtë janë bërë mospajtimet ndërmjet deputetëve të mazhorancës me ata të opozitës, raporton “KP”.

Për këtë arsye është vendosur që në mbledhjen e radhës të harmonizohen kërkesat dhe të arrihet një kompromis.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci, ka njoftuar se pesë pjesëtarë…