Komuna e Malishevës e gatshme për procesin e regjistrimit të popullsisë në Kosovë

28 shtator 2023 | 18:38

Sot eshtë mbajtur mbledhja e parë e Komisionit Komunal të Regjistrimit të Popollsisë në Komunën e Malishevës, që kryesohet nga kryetari i Komunës, z. Ekrem Kastrati, dhe në përbërje të zyrtarëve tjerë komunalë, përfaqësues të ASK-së, si dhe të shoqërisë civile.

Në këtë mbledhje të parë të këtij Komisioni është diskutuar rreth përgatitjeve të nevojshme për procesin e regjistrimit të popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave në Kosovë, me theks të veçantë në teritorin e Komunës së Malishevës.

Kryetari Kastrati eshtë shprehur se Komuna e Malishevës eshtë e gatshme për këtë process tejet të rëndësishëm për vendin, dhe madje ka kërkuar nga anëtarët e KKR-së, që të punojnë me kapacitete të plota derisa i gjithë ky proces të përmbyllet, konform afateve të parapara kohore.

Komisioni Komunal për Regjistrimin e Popullsisë në Komunën e Malishevës në fund të këtij takim fillestar ka bërë thirrje që të informohen sa më shumë qytetarët e komunës së Malishevës, që të aplikojnë në konkursin për pranimin e Regjistruesve dhe Mbikëqyrësve që do të angazhohen në këtë proces, konkurs ky që do të jet i hapur deri më 2 tetor 2023.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në këtë link: https://rekosrekrutime.rks-gov.net/

#ReKos2023

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
29.09.2023 Punime të domosdoshme për siguri të sistemit Prishtinë 1.…