Kontrata e plotë për TC “Kosova e Re”

19 janar 2018 | 14:21

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka publikuar të premten kontratën komerciale të nënshkruar nga Qeveria e Kosovës dhe investitori “ContourGlobal” për projektin e ndërtimit të Termocentralit “Kosova e Re”, i cili do të prodhojë 500 megavatë orë energji elektrike si dhe do të mundësoj investimin e 1.3 miliardë eurove.

Kontratat për projektin e TC Kosova e Re, u nënshkruar nga Qeveria e Kosovës dhe investitori “ContourGlobal”

Kontrata në linkun vijues

http://mzhe-ks.net/sq/kontratat-komerciale-te-projektit-tc-kosova-e-re#.WmHveLjdUwB

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i mbrojtjes i Turqisë, Nurettin Canikli, ka thënë se…