KRU “Prishtina” monitoron trajtimin e ujit në tri fabrika

22 mars 19:50

Kryesuesi i Bordit të drejtorëve Betim Berisha, UD i kryeshefit ekzekutiv Kapllan Parduzi dhe sekretari Salih Gjonbalaj i KRU “Prishtina” kanë vizituar punëtorët e fabrikave të trajtimit të ujit në Albanik, Shkabaj dhe Badoc dhe në të njejtën kohë edhe stacionet e pompimit.

Qëllimi i vizitës i udhëheqësve ishte të mbikqyret procesi i prodhimit dhe mbështjetja për punëtorët që po punojnë me përkushtim maksimal.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Futbolli i Kosovës po hynë në javën e dytë të…