KRU ‘Prishtina’ shkyç konsumatorët borxhlinj në rrugën ‘Muharrem Fejza’

28 shtator 2023 | 13:06

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se ka bërë shkyçjen nga shërbimet e ujit për konsumatorët me borxhe në rrugën “Muharrem Fejza” në kryeqytet.

Po ashtu, KRU-ja ka paralajmëruar edhe shkyçje të tjera.

“Sapo u shkyçën konsumatorë në rrugën ‘Muharrem Fejza’ për borxhe të mëdha ndaj shërbimeve të ujit. Shkyçjet po aplikohen duke i përfillur dhe bazuar në rregulloret dhe ligjet në fuqi. Vazhdojmë tutje”, ka njoftuar KRU “Prishtina”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
(Vazhdoje dialogun, stabilizo situatën e mos e përdor policinë –…