Kryeministri Rama jep lajmin surprizë: Me aeroplan Kukës-Zyrih për vetëm 12 euro!

12 qershor 11:01

Kryeministri Rama ka postuar mbreme një status ku thotë se ai nuk lëviz asnjë presje nga ato çka premton:

Se ç’ishin ca miq që thoshin Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit ishte sa për fushatë, po unë s’bëj asgjë sa për fushatë dhe çfarë bëj e them e çfarë them e bëj, kështu që bujrum me Air Albanian në portën e hapur të qiellit të Kukësit

1f60d.png

Po nuk mbaron me kaq, lajme të tjera nga ky front së shpejti

270c.png

*** 1€ + taksat domethënë:

Kukës – Zyrih 12 EUR,

Zyrih – Kukës 28.66 EUR,

Kukës – Stamboll 12 EUR,

Stamboll – Kukës 23 EUR

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Meta mesazh për Çlirimin e Kosovës: Dita për të nderuar…