Kryetari i Junikut mban takim me bashkatdhetarë

07 gusht 2019 | 13:19

Kryetari i komunës së Junikut, Agron Kuçi, ka mbajtur takim me bashkatdhetarë, me të cilët ka biseduar për brengat e diasporës dhe zhvillimet që po ndodhin në këtë komunë.

Kuçi ka thënë se qytetarët tanë nga diaspora dhanë kontributin e tyre me sugjerime dhe projekt ide, duke shprehur gatishmërinë për përkrahje në lehtësim dhe shtytje para të zhvillimit të projekteve zhvillimore me interes për komunitetin.

Fotografia e Komuna Junik

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rilind Berisha, zyrtar në Ministrinë e Drejtësisë, për dy ditë…