Kryetari i Vitisë bën thirrje që edhe në këtë komunë të hënën të fillojë mësimi

20 janar 22:27

Pas komunës së Junikut e Deçanit ku nesër do të fillojë mësimi, edhe kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, u ka bërë thirrje mësimdhënësve që fillojnë mësimin.

Njoftimi i plotë:

Komuna e Vitisë apelon tek mësimdhënësit

Pas reflektimit pozitiv të Qeverisë së Republikës së Kosovës për rritje të pagave në sektorin e arsimit kërkojmë nga mesimdhënësit e Komunës sonë që të rifillojnë mësimin, me qëllimin më të mirë që fëmijët tanë të mos humbasin orët e mësimit.

Ne si institucione komunale jemi të përkushtuar që së bashku me ju dhe të gjithë akterët që të mos dëmtohet procesi mësimor.

Sinqerisht 

Kryetari i Komunës së Vitisë  

Sokol Haliti

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka bërë me…