Kthimi i Veselit në seancë rikthen kuorumin – debatohen 15 projektligje

02 mars 19:16

Kthimi i Kryeparlamentarit Kadri Veseli në seancën plenare ka rikthyer edhe kuorumin e munguar në seancë, duke bërë kështu deputetët të kthehen në seancë për të shqyrtuar pikat e rendit të ditës.

Në pjesën e dytë të seancës, pas rikthimit të Kryeparlamentarit Veseli në udhëheqje të saj, Kuvendi përmbylli debatin për 15 projektligje që lodhen me Agjendën Evropiane të Reformave.

Tani pas debatit për këto projektligje deputetët pritet të votojnë ato dhe ti procedojnë për procedura të mëtejme nëpër Komisione.

Ky intensitet i shtuar i shqyrtimit të projektligjeve ka ardhur pas takimit të kryeparlamentarit Veseli me shefat e Komisioneve Parlamentare javën e kaluar ku Kryeparlamentari Veseli iu kërkoi atyre të jenë më efikas në punën e tyre.

Për rikthimin e efikasitetit të plotë në punën e Kuvendit të Kosovës, kryeparlamentari Veseli ka vendosur në Kryesi edhe ndërprerjen e të gjitha udhëtimeve të deputetëve jashtë vendit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sot (e shtunë) dhe nesër (e diele) në kryeqytet do…