Kuvendi Komunal në Kamenicë pranon donacion tavolina dhe karrige

08 shtator 13:07

Komuna e Kamenicës, përkatësisht Kuvendi Komunal, ka pranuar si donacion nga kompania “IQ to Link” rreth 40 tavolina dhe 35 karrige.

Menaxheri i kësaj kompanie për Kosovë, Arton Dërmaku, ka thënë se ky a inventarë do t’ua lehtësoj sado pak punën e asamblistëve dhe Kuvendit Komunal.

“IQ to Link”,  Dega në Kosovë është një kompani gjermane që udhëheqë disa qendra produksioni në Kosovë.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Udhëtimi për në këtë vend misterioz zgjat shumë, pasi ndodhet…